OM KOK MED KUL PÅ

Kok Med Kul På tilbyder velsmagende mad ud af huset til en overkommelig pris og i rigelige mængder, så der er nok til alle gæster. Vi betjener både store og små arrangementer og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og er klar med et uforpligtende tilbud.

Kok Med Kul På bestræber sig på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. Mad skal smage godt og det skal se godt ud. Vi laver alt fra bunden lige fra fonder til marinader. Vi ryger og salter selv, bager vores eget brød osv.

Vi gør vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse igennem hele forløbet, så bestilling, levering, kvalitet, og mængden af mad er 100% i orden. Og vi lever naturligvis lige til din hoveddør.

I DEN GAMLE KØBMANDSBUTIK

Kok Med Kul På startede i 2010 og er beliggende i Strøby Egede ved Køge. I Købmand Hass’ gamle lokaler har vi indrettet et stort og moderne køkken, hvor vi laver mad til alle typer arrangementer. I spidsen for virksomheden står kok Lars Esbjerg, som oprindeligt er fra Fyn, men som startede sin kokkekarriere, da han uddannede sig som kok på Divan 1 i Tivoli.

Hos Kok Med Kul På er vi et sammentømret team, som klarer alle opgaver. Intet er for stort eller småt, men mad skal laves med kærlighed og med omhu. Derfor tager vi aldrig flere ordrer ind, end vi kan nå at følge med.

Vi glæder os til at at hjælpe dig med inspiration og gode idéer til din næste fest.