Selskabsmenu

SELSKABSMENU

 

FORRETTER

1. Abrikosfarseret andebryst på lille salat. Orangecreme og syltede tranebær: 45,-

2. Røget lakseroulade fyldt med krydderurtecreme på salat med kaviar: 40,-

3. Aspargessuppe pyntet med purløg: 35,-

4. Limemarineret laks på salat med citron og honningglaseret tomat: 40,-

5. Terrin af unghane fyldt med soltørrede tomater og dertil syltede gulerødder: 40,-

6. Tarteletter med høns i asparges: 35,-

7. Skaldyrssymfoni: 50,-

8. Varmrøget laks på salat med dildcreme og citron: 45,-

9. Rejecocktail: 30,-

10. Hjemmerøget dyrekølle med salat, balsamicoglace og tyttebærskum: 60,-

11. Pighvarsouffle anrettet på rodfrugter og dertil krydderurtecreme og dild: 50,-

12. Hel dampet laks med hoved og hale, serveret med asparges og dild creme: 55,-

13. Varmrøget smørfisk pyntet med krebsehaler og dressing: 50,-

14. Jomfruhummer anrettet på tårn af risottoris og ovnbagt tomat og urter: 60,-

15. Roulade af rødtunge rullet i nori tang, laksesouffléfars og citron: 40,-

 

Alle forretter leveres med hjemmebagt brød og smør

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

HOVEDRETTER

1. Kalvesteg stegt som vildt. Hvide kartofler, waldorfsalat, og sauté af bønner og gulerødder. Tyttebær, surt og vildtsauce: 130,-

2. Gl. dags oksesteg med hvide kartofler, sauce, glaseret perleløg, gulerødder og bønner: 139,-

3. Rødvinsmarineret svinekam. Pommes rissoles og ovnbagte rodfrugter. Dertil rødvinssauce: 119,-

4. Rosmarinstegt lammekølle. Råstegte kartofler og tzatziki. Ovnbagte tomater: 129,-

5. Helstegt oksemørbrad. Pommes souffle og pebersauce. Sauté af svampe og squash: 179,-

6. Enebærmarineret vildsvinekølle. Timianstegte kartofler og vildtsauce. Sauté af rødløg og haricots verts. 139,-

7. Flæskesteg med rødkål og hvide kartofler, skysauce og agurkesalat: 100,-

8. Helstegt oksefilet med kartoffelkage og bearnaisesauce. Sauté af rodfrugter og syltede rødløg: 130,-

9. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat: 100,-

10. Helstegt kalvemørbrad dertil pommes duchesse. Sauté af abrikos, æbler, løg og nødder. Dertil calvadossauce: 179,-

11. Unghanebryst fyldt med souffléfars og soltørrede tomater. Gratinerede kartofler og grøntsagstærte. Hønse velouté: 125,-

12. Helstegt svinemørbrad fyldt med urter. Paprikasauce. Bagekartoffel med hvidløgssmør. Dertil braiseret fennikel: 135,-

13. Helstegt kalvefilet. Saltbagte skalotteløg, grønne asparges og gulerødder. Hasselbagte kartofler. Dertil whiskysauce: 139,-

14. Honningglaseret skinke med flødekartofler bagt med rodfrugter: 100,-

15. Wokgryde med kylling, okse og kalv. Serveres med kartofler eller ris: 100,-

 

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

 

DESSERTER

1. Pandekager med vanilleis: 50,-

2. Chokoladebrownie bagt med nødder. Dertil syltede skovbær: 35,-

3. Grøn champagnefromage pyntet med chokolade, flødeskum og friske bær: 45,-

4. Chokolademousse serveret med pocheret pære: 45,-

5. Muffins bagt med hindbær og chokolade. Dertil hindbærcreme: 45,-

6. Frugttærte serveret med vaniljecreme: 50,-

7. Citron eller skovbær fromage: 45,-

8. Fragilitéroulade med marinerede hindbær: 55,-

9. Ostetallerken, bestående af 4 slags ost med tilbehør: 60,-

10. Frugtsalat med råcreme: 45,-

11. Tiramisu med moccacreme og friske bær: 50,-

12. Desserttallerken, bestående af 5 små valgfri desserter: 70,-

13. Hjemmelavet islagkage: 45,-

14. Créme brulée med smag efter eget valg: 50,-

15. Hasselnødderoulade med hindbærflødeskum: 65,-

 

Priser ved bestilling af min. 10 cov.

 

TILBEHØR TIL KAFFEN

1. Hjemmelavet Sarah Bernhardt-chokolade sprøjtet op på makronbund: 45,-

2. Hjemmelavet petit four chokolade: 35,-

3. Hjemmelavet kransekage: 35,-

 

NATMAD

1. Valgfri suppe med hjemmebagt brød: 35,-

2. Biksemad med bearnaisesauce. Rødbeder og hjemmebagt rugbrød: 45,-

3. Hotdogs med tilbehør: 45,-

4. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat og rugbrød: 40,-

5. Pølsebord, 5 slags med tilbehør: 55,-

 

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS