Nytårsmenu

NYTÅRSMENU + VEJLEDNING TIL NYTÅRSMENU

 

FORRET

Hummersuppe toppet med syrnet fløde og krydderurter.

Hertil brød og smør.

 

MELLEMRET

Braiseret kalvekæbe med pimentcreme og grillet artiskoktapenade.

 

HOVEDRET

Grillet tournedos af oksemørbrad med saute af rodfrugter vendt med friske krydderurter, svampesauce og pommes duchesse.

 

DESSERT

Mazarin med hasselnødder og nougatcreme samt syltede skovbær.

 

 

Pris pr. cov: 295,-

 

 

TILKØB

3 dejlige oste med havtorn 75,- pr. cov.

Hjemmebagt kransekage 35,- pr. cov.

 

Der er begrænset antal, så bestil i god tid

Maden afhentes eller leveres mod betaling den 31/12 efter aftale.

 

 

 

VEJLEDNING TIL NYTÅRSMENU

 

Tænd ovnen på 200 grader med varmluft.

 

Forret

Hummersuppen koges op i en gryde, anrettes i skål eller dyb tallerken.

Brug en spiseske og læg den syrnet fløde med krydderurter i midten af suppen lige inden servering.

Brødet lunes i ovnen, hertil kryddersmør. Der beregnes 2 dl hummersuppe pr person.

 

Mellemret

Braiseret kalvekæbe sættes i ovnen med stanniol over. 200 grader 20 min.

Pimentcremen varmes op i en gryde.

Den varme pimentcreme lægges i bunden af tallerken, derefter kalvekæben og til sidst lidt kold artiskok tarpanade. Pyntes med kørvel på toppen.

 

Hovedret

Tornedos med rodfrugter sættes øverst i ovnen på 200 grader i ca. 20-25 min.

Pom. Duchesse sættes i ovnen på 200 grader i 20 min. Og derefter vendes ud af formen.

Svampe saucen koges op i en gryde. Der beregnes 1 dl sauce pr person.

 

Dessert

Mazarin med hasselnødder og nougatcreme dertil syltet skovbær. Pyntes med mynte.

 

 

Telefonen 207 25 207 er åben indtil kl. 16.00.

 

Kok Med Kul På ønsker alle et rigtigt godt nytår.

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS