Drinksmenu

DRINKSMENU

 

MENU 1

Forret: Tappas tallerken, grillet artiskok tarpanade, terrin af unghane med braseret fennikel, varmrøget smørfisk med friske krydderurter, breasola med skiver af ost, pesto ristet brød.

Drinks: Pimms Cup (pimms, appelsin, citron, mynte, agurk og ginger beer)

Hovedret: Helstegt kalvemørbrad serveret med pom. Anna. Hertil Pimmes marineret rodfrugter og glace af timian.

Drinks: Timi Fizz (gin, citron, sirup, timian og æggehvide)

 

Dessert: Brownie bagt med pistaje hertil sorbet af mango og rom.

Drinks: Rom Espresso (mørk rom, espresso, kaffelikør og sirup)

 

Pris ved bestilling af min. 20 cov: 495,-

Prisen er inklusiv kok og bartender.

 

 

MENU 2

Forret: Tappas tallerken, abrikos farseret andebryst, roulade af hellefisk og laks, kalvebryst med marineret urter, creme af friske krydderurter, ristet nøddebrød.

Drinks: ABC (aperol, basilikum, citron, sirup, appelsin og cava)

 

Hovedret: Langtidsstegt oksesteg, råsyltet mango og rosenpeber. Svamperisotto smagt til med gran, hertil bourbon whisky.

Drinks: The Danish Mule (vodka, snaps, agurk, lime og ginger beer)

 

Dessert: Den udvidede moderne danske rødgrød med fløde.

Drinks: Passion Martini (mørk rom, passionsfrugtjuice, sirup, lime og frisk passionsfrugt)

 

Pris ved bestilling af min. 20 cov: 495,-

Prisen er inklusiv kok og bartender.

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS