Buffeter

BUFFETER

 

BUFFET 1

Forret: Skaldyrssymfoni. Dertil dressing og hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Honningglaseret skinke med hjemmerørt sennep. Dertil flødekartofler bagt med rodfrugter

Frikadeller med kartoffelsalat. Dertil hjemmelavet agurkesalat

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og surt. Hvide kartofler og vildtsauce. Sauté af bønner og gulerødder

Salat: Lækker grøn salat. Dertil dressing og hjemmebagt brød og smør

Dessert: Hjemmelavet islagkage

Pris ved bestilling af min. 15 cov: 185,-

 

BUFFET 2

Forret: Røget lakseroulade fyldt med krydderurtecreme, rullet i nori tang. Dertil dild, citron og honningglaseret cherrytomat, anrettet på salat

Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret: Helstegt oksefilet med saute af grøntsager. Dertil pommes soufflé og pebersauce

Rødvinsmarineret svinekam med grillede tomater og grønne asparges. Dertil pommes rissoles og rødvinsauce

Pesto marineret kyllingefilet med stegte ris og friske urter

Salat: Græsk salat

Pastasalat med soltørrede tomater, oliven og krydderurter

Salat med bla. haricots verts, blåbær og parmesanost

Hjemmebagt brød og smør

Dessert: Chokoladekage bagt med nødder. Dertil syltede bær og vanillecreme

Pris ved bestilling af min. 15 cov: 225,-

 

BUFFET 3

Forret: Unghaneroulade fyldt med soltørrede tomater og timian. Anrettet på salat og dertil krydderurtecreme. Hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Helstegt kalvefilet med sauté af æbler, abrikos, løg og hasselnødder. Dertil tårn af kartoffel og whiskysauce

Helstegt oksemørbrad vendt i dijonsennep og madagascar-peber. Dertil sauté af squash, rødløg og krydderurter. Kartoffelkage og pebersauce

Rosmarinstegt lammekølle med svamperisotto. Dertil braiseret fennikel

Salat: Tomatsalat

Små kartofler vendt i olie-eddike og friske krydderurter

Salat vendt med bagte peberfrugter og ristede pinjekerner

Hjemmebagt brød og smør

Dessert: Grøn champagnefromage pyntet med chokolade, flødeskum og friske bær

Pris ved bestilling af min. 15 cov: 240,-

 

BUFFET 4

Forret: Varmrøget laks på salat. Dertil krebs, kaviar, citron og dild

Hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Helstegt kalvemørbrad. Tomater fyldt med gulerodspuré. Glace af kalvesky. Dertil timianstegte kartofler

Fyldt unghanebryst med souffléfars. Dertil sauté urter og syltede rødløg, krydderurte dressing og gratinerede kartofler

Rødfisketerrin med lun dildcreme. Dertil citrusbagte kartofler, saute af urter og hummerbisque

Salat: Bønnesalat med røde, hvide og sorte bønner marineret i trøffelolie

Bulgur salat med marinerede urter

Rødkålssalat med appelsin og nødder

Hjemmebagt brød og smør

Dessert: Créme brulée tilsmagt efter eget valg

Pris ved bestilling af min. 15 cov: 265,-

 

BUFFET 5

Forret: Hjemmerøget dyrekølle anrettet på rucolasalat, syltede tranebær og tyttebærskum. Hjemmebagt brød og smør.

Mellemret: Champagnesorbet

Hovedret: Helstegt oksemørbrad stegt med foie gras. Dertil pommes duchesse og trøffelsauce. Sauté af forårsløg og gulerødder

Helstegt kalveinderlår fyldt med persille. Gratinerede grønne asparges. Små kartofler og syltet chili på spyd. Rosmarinsky

Enebærmarineret vildsvinekølle med pommes røsti. Dertil kompot af rødløg, fennikel og krydderurter. Vildtsauce.

Salat: Spinat vendt med nødder og parmesanost

Skaldyrssalat med div. skaldyr

Bulgur vendt med marinerede ovnbagte rodfrugter

Hjemmebagt brød og smør

Mellemret: Ostetallerken med bla. syltede valnødder og 4 slags ost

Dessert: Desserttallerken bestående af 5 slags dessert

Pris ved bestilling på min. 15 cov: 325,-

 

STÅENDE BUFFET

Trekantsandwich: 12,-

Kanapéer med røget laks: 4,-

Kanapéer med rygeost: 4,-

Kanapéer med kalvepostej: 4,-

Kanapéer med tarpanade: 4,-

Kartoffel med purløgsmayonnaise: 4,-

Bresaola hjemmerøget: 8,-

Ostefad, 3 slags ost med tilbehør: 20,-

Frugtfad: 15,-

Frugtstænger: 25,-

Knækbrød med orangecreme: 8,-

Pølsebord med tilbehør: 65,-

Rejsegilde, røde pølser med tilbehør: 75,-

 

AMERIKANSK BUFFET

Helstegt kalvecuvette eller oksefilet

BBQ-marinerede spareribs

Hot wings

Amerikansk kartoffelsalat, pebersauce, coleslaw, krydret tomat salat, grøn salat

1/2 bagekartoffel, dressing og hjemmebagt brød

Dessert: Chokoladebrownie med chokolademousse

Pris ved bestilling på min. 15 cov: 200,-

 

ITALIENSK BUFFET

Hjemmerøget bresaola serveret med oliven og ost

Laksecarpaccio med tzatziki

Små kartofler vendt i tarpanade og friske urter

Braiseret lammeskank med parmaskinke

Mos af braiseret grøntsager smagt til med citron og persille

Sprængt kalvebryst med svamperisotto og marinerede urter

Salat af frisk pasta vendt med syltede cherrytomater og krydderurter

Lækker grøn salat

Hjemmebagt brød og smør

Dessert: Panna Cotta med frugtgel

Pris ved bestilling på min. 15 cov: 200,-

 

Forslag til ændringer i alle vores buffeter modtages gerne

Vi tilpasser maden efter dine ønsker og behov

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS