Referencer

REFERENCER

 

- Vi har nu flere gange fået mad fra Kok Med Kul På, både buffeter, julefrokost og julemad. Jeg har hver gang været meget tilfreds, både med kvaliteten og mængden. Yderligere er jeg glad for, at alt bliver leveret i rigtige skåle og fade, som lige kan sættes på bordet, og ikke i aluminiums bakker, og altid til tiden. Tak for jeres dejlige mad.

Anita Schrøder - Lille Skensved

 

- Tusind tak for sindssyg god mad. Og tak for kokkenes arbejde med at styre vores servering. Det var bare fænomenal god mad og service fra jeres side af. I hjalp til at vi havde en fantastisk sølvbryllupsfest.

Michael Christensen - Greve

 

Vi kan kun anbefale Kok Med Kul På. Vi var meget tilfredse med alt den gode mad vi fik, og gæsterne have også kun rosende ord. Kartoflerne og salaterne var rigtig lækre, kødet var stegt perfekt og dejlig mørt. Maden var klar til tiden og der var rigeligt af den. Dem vil vi helt sikkert bestille mad fra igen.

Maja & Martin Bech - Køge

 

- Tusind tak for en super super lækker og velsmagende menu fra jer, Det var bare så flot og vi er meget begejstret, Det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt mad fra jer, så dejligt. Det hele levede op til vores forventninger, bestilling af mad, kommunikation, levering og oprydning ... så smukt alt sammen, stor stor ROS. Vi har kun fået rigtig gode tilbagemeldinger fra vores gæster og alle synes det var så lækkert en menu der blev serveret, så godt gået "Kok med kul på" :) En enkelt lille detalje som vi synes kunne være en ide til en anden god gang er, at få udført et par små skilte til de forskellige sauce. De var meget lækre hver i sær, men kunne ikke vide hvad der var hvad. Gi' jer selv lige en stor klap på skulderen, fordi det var bare så godt.

Per Christiansen og Tina Jørgensen - Dalby

 

- Kan kun anbefale jer, alt var iorden.

Anders Olsen - Køge

 

- Vi fik julefrokost og det var super godt.

Line Jørgensen - København, november 2014

 

- Fremragende mad, der var rigeligt.

Kim Jensen - Glostrup

- Grillmenu. det var et hit.

Henrik Birk - Vallø

 

- Kan kun anbefale jer, lækker mad på grill. vores gæster var begejstret.

Hanne Jensen - Køge

 

- Vil helt klart bestille igen. massere af mad og mørt kød.

Tanja Østergaard - Roskilde

 

- Rigtig god mad og dygtig kok

Bent Nielsen - St. Heddinge

 

- Maden var rigtig god, og anrettet fint på fade. Der var en del mad i overskud som er dejligt, Så er man sikker på at der er mad nok. Maden blev afleveret til aftalt tid, som jeg sætter meget stor pris på. Jeg vender tilbage næste gang at vi skal holde fest.

Carsten Krogh Vigsø - Køge

 

- Maden, vildsvinesteg med tilbehør, var fantastisk. Gæsterne var meget begejstrede. Det var veltilberedt og smagte fortræffeligt.

Johnni Johansen - Strøby

 

- Vi fik amerikansk buffet og det smagte fantastisk. Kødet var skønt og det smeltede på tungen. Salaterne og kartoflerne var bare tip-top. Et stort 13-tal herfra.

Christina Lendorff Olsen - Herfølge

 

- Rigeligt og god mad. Leveret og anrettet på fade og skåle lige til at sætte på bordet. Godt og nemt.

Torben Eklund - Rødvig

 

- Dejlig mad og store portioner. Vi anbefaler gerne til venner og bekendte.

Per Juhl - Klippinge

 

- Rigtig god mad, og der var mere end rigeligt. Kan kun anbefales. Tak.

Poul Jensen - Strøby

 

- Med 1.000 deltagere og over 4.000 gæster kræver det både kvalitet og logistik, at håndter hele forplejningsdelen. Efter skiftende leverandør og et par år hvor vi prøvede selv, er det med glæde at vi i år kunne konstater at bespisning af både deltagere og gæster blev håndteret tilfredstillende. Kvaliteten var super og logistikken fungerede glimrende, og det er lige præcis det vi har brug for under sådan et tætpakket og heftigt arrangement. Vi kan kun anbefale Kok Med Kul På.

Zahid Butt, COPENHAGEN GAMES - København

 

- Fantastisk mad, masser af det, alle pengene værd, smagte super godt.. Vi glemte dog at komme chokolademoussen i køleskab, så den var flydende da vi skulle ha' den., men den smagte godt alligevel.

Mike Robertson - København

 

- Alt var super perfekt. Rgeligt af alt, og nemt at anrette. Ros fra alle gæsterne. Det er ikke sidste gang, at vi vælger jer, og vi vil klart anbefale jer til andre.

Charlotte og Carsten Frederiksen - Køge

 

- Der manglede ikke noget. Alt var perfekt. Rigtig god kundeservice.. Tak for god behandling.

Jan Nielsen - Roskilde

 

- Det var godt, mørt kød og dejlig mad.

Irene Hilsbo - Strøby

 

- Det var en super lækker julefrokost. Alt var helt i top. Kan varmt anbefale andre at prøve den.

Yrsa Møgelvang, Køge

 

- Super god mad, og nok til alle. Vil gerne ha' opskriften på pastasalat med tomater.

Thomas Larsen, J.E.PEDERSEN MASKINFABRIK A/S - Køge

 

- Maden var rigelig og den smagte dejligt.

Søren Bartholdy - Strøby

 

- Overdådige mængder (måske man skulle tilbyde "dameportioner") Alt var lækkert og veltillavet. En god oplevelse!

Tom Hansen - Ringsted

 

- Maden kom lige til tiden. Smagte rigtig godt og der var rigeligt med mad.

Stine Bøgehøj - Roskilde

 

- Tak for god mad. Deltagerne i vores julefrokost var meget tilfredse med menuen.

KØGE KOMMUNE - Køge

 

- Meget fint tilberedt og ligeledes fint tilbehør., og mængden passede fint. Vi har brugt jer gennem flere år. Meget tilfreds.

FA. Aksel V. Nielsen - Haarlev

 

- Maden meget tilfreds. Der var alt hvad hjertet begærer, og mere end nok af hver ret. Smagte fantastisk. Jeg vil anbefale Jer til andre .

Torben Eklund - Rødvig

 

- Fantastisk dejlig mad. Det var en rigtig god oplevelse, mad i rigelige mængder, flot anrettede fade, og det smagte vidunderligt. Det var ligefør at vi fik ondt i maven! Vi kan varmt anbefale Kok Med Kul På,. Tak for super service og vin.

Louise Aller, MAXI ZOO - Greve

 

- Vi har været yderst tilfredse med maden. Vi kendte jer ikke i forvejen, men fandt en flyer i en hal, tog chancen, og det har vi ikke fortrudt. Masser af god mad (dog for lidt kiks i forhold til mængden af ost) .

Heidi Glass, SCANIA DANMARK A/S - Ishøj

 

- Jeg er ovenud lykkelig for den mad jeg fik leveret. Jeg og mine gæster var meget tilfredse.

Birthe Høfler - Køge

 

- Velsmagende mad i rigelige mængder, flot pyntet med fine detaljer, f.eks. æggefadet. Dejlig grov remoulade. Lækker, lidt anderledes rødkål.

Hanne Rytgaard - Køge

 

- Det var rigtig god mad, som smagte af noget, og der var masser af mad. Vi vil klart bruge jer igen.

Lisbeth Skovdel - Køge

 

- Fantastisk veltillavet mad, rigelige mængder, velsmagende, masser af roser til Kok Med Kul På. Vi vil anbefale jer til alt og alle vi kender!

Ane Westfall - Strøby Egede

 

- Tak for den store indsats. Stor ros til såvel grillmesteren og serveringspersonalet Kok og personale mødte rettidig op og tog alle udfordringer i stiv arm. Velsmagende vildsvin og godt tilbehør, forret, dessert og natmad. Var meget velsmagende og rigeligt med natmad. Personalet havde ekstra travlt pga. afstanden mellem køkkenet og hvor festen blev holdt.

Anni og Flemming Petersen - Kalundborg

 

- Den varmrøgede laks til forret var super lækker. Hovedretten helstegt oksefilet m. tilbehør. Alt var virkelig godt og velsmagende, dog kunne oksefilten godt være lidt mere mør. Desserten var også lækker. Vi vil gerne anbefale jer til andre.

Sonja Ullerup - Store Heddinge

 

- Dejligt mad og der var rigeligt af den. Alle aftaler blev overholdt, så vi kunne nyde festen.

Familien Bak Jensen - Herfølge

 

- Meget, meget lækker buffet. Dog syntes vi, at der var for lidt kød på ribsene. Jeres kartofler og brownies var populære. Tak for mad!!

Pia Brendholt Lynge - Klippinge

 

- Alle gæster var meget tilfredse. Rigeligt med mad af det hele, og god service ved levering af maden. Flinke folk ved telefonen, selvom man ringer flere gange.

Vibeke Tidemann - Køge

 

- Nu er det 3. år vi får mad fra Kok Med Kul På til vores sommerfest på plejecentret Egehaven og alle - både beboere, pårørende og personale, er meget tilfredse. Maden er god, og der er fantastisk god service. Tak!

VENNE & STØTTEFORENINGEN EGEHAVEN - Strøgby Egede

 

- Tak for dejlig mad og en god aften i Fælledparken. Det var det mest velfungerende og letteste DHL-stafet arrangement, jeg nogensinde har organiseret for Aon i mange år. Alle deltagere var glade.

Lotta Steauch, AON DENMARK A/S - København

 

- Vi var meget tilfreds med al maden, og kokken var helt i top. Han fik meget ros af pigerne i køkkenet, og gæsterne havde også bemærket hvordan at han hjalp til. Vores gæster taler stadigvæk om, hvor lækker maden var , så herfra mange tak fordi at I var med til at gøres vores fest til en succes.

Bo Hvid - Køge

 

- Jeg har været mere end tilfreds med både mad og service! Vi valgte Kok Med Kul På på anbefaling fra en kollega, som har brugt jer et par gange. Vi har været ovenud tilfredse med den service I har udvist lige fra forespørgsel på menu, pris mm., og til I kom og afhentede grillene den efterfølgende hverdag. Rigtig mange af vores gæster, er efter festen vendt tilbage for at rose maden, og I kan være sikre på, vi også vælger jer næste gang vi skal holde fest - uanset om det bliver i haven eller ej. Det folk oftest har sagt, og som i øvrigt også er vores egen holdning er, at maden var super god, kødet var stegt helt perfekt, og tilbehøret var ikke af den "traditionelle kedelige slags". Alt var friskt og lækkert - og tilmed til en fornuftig pris! Stor tak herfra!

Mette og Kenneth Kronborg - Greve

 

- Tak for god mad og stor ros til kokken og hans assistent. Kan anbefale Kok Med Kul På. Det er super god mad!

Michael Madsen og Anne Dorthe Jørgensen - Årslev

 

- Tak for i år, vi var endnu engang meget tilfredse med din mad og har været glade for endnu et års samarbejde.

ROSKILDE FESTIVAL STANDBYHOLDET - Roskilde

 

- Rigtig godt og god kok.

INFOREVISION A/S - Greve

 

- Jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde omkring mit jubilærumsarrangement.Lige fra første planlægnings,øde til receptionen. Alt gik perkekt. Har kun hørt rosende omtale af arrangementet. Stor ror til dig og dit personale.

HENNING JENSEN EL - Køge

 

- Rigeligt med mad. Meget lækkert. Leveret til tiden. Super godt.

Maria Andersen - Køge

 

- Det var rigtig god mad, der var god smag og skønne farver, det var super. Det kan varmt anbefales og vi ser frem til endnu engang at få mad fra jer.

Christina Olsen - Herfølge

 

Mange tak for jeres indsats - det var super mad - præcis som jeg gerne ville have det.

KOLON SKABSSYSTEMER - Lejre

 

- Vi har nu brugt Kok Med Kul På ved forskellige lejligheder. Fest i sommerhus, koldt bord, 85-års fødselsdag , helstegt pattegris, diamantbryllup , komplet morgenbord, andendagsgilde mm. Alt har været helt perfekt,og i rigelige mængder. Det er meget fornuftige priser,og servicen er helt i top. Vi kan kun anbefale Kok Med Kul På.

Poul og Karen Hansen - Køge

 

-Vi var yderst tilfredse med maden det smagte fantastisk og det syntes gæsterne også.

Sally Tara - St. Heddinge

- Tusind tak for lækker mad til vores fest.

Betina Nielsen - Hårlev

- Kanon godt som altid.

Morten Hansen, St. Heddinge

 

- Det var bare så god mad, tak for det.

Lotte Andersen, Køge

 

- Det var rigtig lækkert. og tak til kokken.

Linda, Ringsted

 

- Tak for super god mad til vores klubfest forleden dag,. Alle roste maden, så mange tak for det,. Det var helt igennem vellykket.

Karsten Kirkegaard Pedersen - Køge

 

- Kan kun sige HELT PERFEKT så det er ikke sidste gang jeg har bestil mad derfra.

Heidi Tjørneskov Johansen - Køge

 

- Verdens klasse mad du laver, vi vil helt sikkert bedstille hver gang vi skal holde fest, du har et fantastik øje for madlavning. Vi kan kun give dig Top karakter for den mad oplevelse vi fik. Mange hilsner fra Ishøj.

Kim Bo Lund Hansen - Ishøj

 

 

Læs flere referencer på vores facebookside.

 

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS