Om Kok Med Kul På

OM KOK MED KUL PÅ

 

Kok Med Kul På tilbyder mad ud af huset til alt fra små selskaber til store arrangementer og vi leverer maden lige til døren.

 

Vi startede i 2010 og er beliggende i Strøby Egede ved Køge. I Købmand Hass' gamle lokaler har vi indrettet et stort og moderne køkken, hvor vi laver mad til alle typer arrangementer. I spidsen for virksomheden står kokken Lars Esbjerg. Lars er oprindeligt fra Fyn og er uddannet kok på restaurant Divan 1 i Tivoli.

 

Kok Med Kul På bestræber sig på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. Mad skal smage godt og det skal se godt ud. Kok Med Kul På tilbyder velsmagende mad til en overkommelig pris og i rigelige mængder, så der er nok til alle gæster.

 

Vi laver alt fra bunden lige fra fonder til marinader. Vi ryger og salter selv, bager vores eget brød osv. Vi tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og vi er altid klar med et uforpligtende tilbud. Vi gør vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse igennem hele forløbet, så bestilling, levering, kvalitet, og mængden af mad er 100% i orden.

 

Vi er et sammentømret team som klare alle opgaver. Der er intet der er for småt eller stort, men mad skal laves med kærlighed og med omhu. Derfor tager vi aldrig flere ordrer ind, end vi kan nå at følge med.

 

Vi glæder os til at at hjælpe dig med inspiration og gode idéer til din næste fest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bestil@kokmedkulpaa.dk

 

 

 

 

 

Copyright © Kok Med Kul På ApS